Inquiry
Form loading...

CAS nr. 463-82-1 Neopentanleverandør. Prisliste over Neopentane

2024-07-29

Neopentane, med Chemical Abstracts Service (CAS) nummer 463-82-1, er en organisk forbindelse med molekylformlen C5H12. Det er en af ​​flere isomerer af pentan og er også kendt som 2,2-dimethylpropan. Neopentan er en forgrenet alkan med en unik struktur, der gør den mindre reaktiv end andre pentaner.
Karakteristika for Neopentan:
Struktur: Neopentan har et centralt kulstofatom bundet til fire andre kulstofatomer, som alle igen er bundet til tre brintatomer hver og danner en kompakt, forgrenet struktur.
Fysisk tilstand: Ved stuetemperatur er neopentan en farveløs, lugtfri gas.
Kogepunkt: Neopentans kogepunkt er relativt lavt, omkring -16,5 °C (2,3 °F).
Opløselighed: Det er uopløseligt i vand, men opløseligt i organiske opløsningsmidler.
Densitet: Neopentan er mindre tæt end vand.
Reaktivitet: På grund af sin kompakte struktur er neopentan mindre reaktiv sammenlignet med andre alkaner af lignende størrelse.
Antændelighed: Neopentan er ligesom andre alkaner brandfarlig og kan danne eksplosive blandinger med luft.
Fabrikken i Shanghai Wechem Chemical Co., Ltd. er udstyret med moderne produktionsudstyr og strenge produktionsprocesser for at sikre produkternes stabilitet og pålidelighed. Vi fokuserer på miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling, forpligtet til at reducere påvirkningen af ​​miljøet og overholde relevante regler og standarder. Hvis du har brug for dette produkt, er du velkommen til at kontakte os når som helst!