Inquiry
Form loading...

CAS nr. 7783-7-5 Hydrogen Selenid Factory. Hva er leverandørene av Hydrogen Selenide

2024-07-22

Hydrogenselenid, også kjent som hydroselensyre i sin vandige form, har den kjemiske formelen H2Se. CAS-nummeret er faktisk 7783-7-5. Denne forbindelsen er en fargeløs gass som er ekstremt giftig og brannfarlig. Her er noen kjennetegn ved hydrogenselenid:

Fysiske egenskaper:
Utseende: Fargeløs gass med en skarp lukt som ligner på råtne egg, men mer intens.
Kokepunkt: -41,4 °C.
Smeltepunkt: -85,4 °C.
Tetthet: Ved STP er den tettere enn luft.
Løselighet: Løselig i vann og polare organiske løsemidler.
Kjemiske egenskaper:
Reaktivitet: Det er svært reaktivt og kan antennes spontant i luft.
Surhet: I vann danner den en svak syre, hydroselensyre (H₂Se).
Dekomponering: Det kan spaltes til elementært selen og hydrogen under visse forhold.
Bruker:
Halvlederindustri: Brukes i produksjon av selenforbindelser for halvledere og solcelleenheter.
Analytisk kjemi: Brukes som reagens i analytisk kjemi.
Forskning: Brukt i vitenskapelig forskning for syntese av selenholdige forbindelser.
Sikkerhetshensyn:
Giftighet: Ekstremt giftig ved innånding, selv i lave konsentrasjoner; eksponering kan føre til alvorlige helseeffekter inkludert død.
Brennbarhet: Brannfarlig gass som kan danne eksplosive blandinger med luft.
Håndtering: Krever strenge sikkerhetsprotokoller, inkludert bruk i avtrekksskap og passende personlig verneutstyr.
På grunn av dets toksisitet og håndteringskrav, er ikke hydrogenselenid vanligvis tilgjengelig fra generelle kjemikalieleverandører. I stedet produseres det vanligvis på stedet i laboratorier eller anlegg hvor det umiddelbart brukes. Spesialiserte leverandører som henvender seg til industrier som krever hydrogenselenid vil være kilden for å kjøpe dette stoffet, selv om det er mer vanlig at det genereres etter behov i stedet for å lagres eller transporteres.
Selskaper som leverer hydrogenselenid eller dets forløpere kan inkludere spesialkjemikalier eller de som spesifikt henvender seg til halvlederindustrien. Sørg alltid for samsvar med lokale forskrifter og sikkerhetsretningslinjer når du arbeider med hydrogenselenid, og håndter det kun under kontrollerte forhold med passende sikkerhetstiltak på plass.
Shanghai Wechem Chemical Co., Ltd. er sammensatt av en gruppe erfarne og dyktige fagfolk som har omfattende kunnskap og faglige ferdigheter innen spesialgasser og stabile isotoper. Gjennom kontinuerlig innovasjon og forsknings- og utviklingsinnsats lanserer vi kontinuerlig høykvalitetsprodukter med høy renhet for å møte de skiftende behovene til våre kunder. Hvis du trenger dette produktet, kan du gjerne kontakte oss når som helst!