Inquiry
Form loading...

CAS Numera 463-49-0 Allenes Supplier. High mama Allenes oloa siiatoa.

2024-05-30 13:42:05
Allene, fa'atasi ai ma fua fa'ama'i C3H4 ma le numera CAS 463-49-0, ose kesi e leai ni lanu ma sina tofo suamalie. E le mafai ona solu i totonu o le vai, e mafai ona solu i le ethanol, ae faigofie ona solu ile eter. O le mea faʻafefeteina o Allene o le -136 ° C, o le mea faʻafefe o le -34 ° C, ma le mamafa o le 0.647 g/cm ³. O lona mamafa o le ausa o le 1.42 (faʻatatau i le ea i le 20 ° C), o le mamafa o le ausa o le 6795 mm Hg (21 ° C), ma le faʻailoga faʻasolosolo o le 1.4169. O tu'utu'uga fa'atonu e teu ai o lo'o i le va o le 2-8 ° C. O le fa'atapula'aina o Allene e 13%.

I tulaga o le saogalemu, ua faavasega Allene o se kasa mu ma o le igoa o mea matautia o le F+, F, O le numera o le vaega o lamatiaga o le R12. O lona numera o felauaiga o oloa mata'utia o le UN 2200 2.1, lea e aofia i le Vasega 2.1 oloa mata'utia.

O Allene o lo'o fa'aaogaina e avea o se mea taua tele i le kemisi fa'aola, aemaise lava o se vaeluaga i le fa'aogaina o meaola. E mafai ona saunia mai olefins e ala i gaioiga faʻapitoa faʻamaʻi, e pei o le faʻaopoopoina o le dibromocarbon ile olefins ona faʻaaogaina lea o le faʻaitiitia o le uʻamea faʻamalosi.

I le taimi nei, o loʻo i ai faʻamaʻi eseese o oloa Allene o loʻo maua i luga o le maketi, mai le 95% i le 99.99%. O auala fa'apipi'i e fa'apipi'iina fo'i e tusa ai ma mana'oga o tagata, e aofia ai fagu ma tu'ina oloa ma 'ese'ese gafatia.

O la matou au su'esu'e e aofia ai se vaega o tagata tomai fa'apitoa ma tomai fa'apitoa ma le tele o le malamalama ma tomai fa'apolofesa i matā'upu o kasa fa'apitoa ma isotopes mautu. E ala i le faʻaauauina o mea fou ma suʻesuʻega ma atinaʻe taumafaiga, matou te faʻaauau pea ona faʻalauiloa oloa maualuga ma maualuga le mama e faʻafetaui ai manaoga faʻaleleia o matou tagata faʻatau.

O loʻo faʻapipiʻiina e le matou fale gaosi mea faʻaonaponei mea faigaluega faʻaonaponei ma faiga faʻapitoa e faʻamautinoa ai le mautu ma le faʻamaoni oa matou oloa. Matou te taulaʻi atu i le puipuiga o le siosiomaga ma le atinaʻe gafataulimaina, tuuto i le faʻaitiitia o aʻafiaga i le siosiomaga ma le tausisia o tulafono ma tulaga faʻatatau.