Inquiry
Form loading...

CAS Numera 76-19-7 Octafluoropropane Fa'atau. Uiga o le Octafluoropropane

2024-08-05

O le Octafluoropropane, fa'atasi ai ma le vaila'au C3F8, o lo'o i ai le numera CAS sa'o na e tu'uina mai, o le 76-19-7. O lenei tuufaatasiga o se mea e maua atoatoa i le fluorinated o le propane ma ua lauiloa mo lona faʻaogaina i faʻaoga eseese, e aofia ai le faʻaogaina o kesi i le suʻeina o le leak, o se pusaaisa, ma o se vaega i totonu o le afi afi.

Uiga o le Octafluoropropane:

Fua Fa'atatau Vailaau: C3F8
Molecular Weight: E tusa ma le 200.02 g/mol
Mea Fa'apuna: Pe tusa o le -81.4 °C
Lisi Lisi: Pe tusa o le -152.3 °C
Fa'aaliga: Kasa e leai ni lanu i le vevela o le potu ma le mamafa; liquefies i lalo o le mamafa
Soluble i le Suavai: Solu teisi
Malosi: Sili atu nai lo le ea, e tusa ma le 6.06 kg/m³ ile 0 °C ma le 1 atm
Tulaga mautu: Mausalī i tulaga masani ae e mafai ona pala pe a fa'aalia i le maualuga o le vevela.
Tulaga Lamatia: Fa'amama ma e ono fa'aoso ai le aisa ona o le maualalo o le vaipuna. E le mu ma e le gaoioi i lalo o tulaga masani ae mafai ona afaina pe a manava.
O le Octafluoropropane ose kesi vevela malosi ma le maualuga o le vevela o le lalolagi i luga o le 100-tausaga le mamao.
Pe a tagofia le octafluoropropane, e taua tele le mulimulitaʻi i tulafono saogalemu lelei ona o ona tulaga lamatia. E aofia ai le saunia lelei o le ea, ofuina o mea e puipui ai le tagata lava ia (PPE), ma le fa'amautinoaina o faiga saogalemu e teu ai. Afai e te mana'omia nisi fa'amatalaga i le taulimaina po'o le fa'atauina o le octafluoropropane, fa'amolemole ta'u mai.