Inquiry
Form loading...

CAS Numera 7803-62-5 Tagata Gaosi Silane. O a ni puipuiga mo Silane

2024-07-22

Silane, o loʻo i ai le fua faʻasolosolo SiH₄, o se kasa monosilicon tetrahydride. Ole numera CAS ole 7803-62-5. O le Silane ose mea taua tele i pisinisi eseese, aemaise lava semiconductor ma solar panel gaosiga. O nisi nei o uiga o le silane:

Meatotino Faaletino:
Fa'aaliga: Kasa e leai ni lanu.
Mea Fa'apuna: -111.9 °C.
Lisi Lisi: -185.1 °C.
Density: I tulaga masani o le vevela ma le mamafa (STP), e mama nai lo le ea.
Solubility: E solu teisi i le vai ma le tele o solu fa'aletino.
Meatotino tau vailaau:
Fa'amumu: E matua'i mu, mu i se mumu lanu moana ma fa'atupu ai le silicon dioxide ma le vai.
Gaoioiga: Fa'agaoioi ma le okesene, halogens, ma vaila'au fa'ama'i.
Fa'apala: Pe a fa'avevela, e pala i le silikoni ma le hydrogen.
Fa'aoga:
Alamanuia Semiconductor: Faʻaaogaina e fai ma mea muamua mo le teuina o le silikoni i le gaosiga o semiconductors ma sela la.
Fa'ato'a Fa'a'ave'esea (CVD): Fa'aaogaina i le fa'agasologa o le CVD e fai ai ata manifinifi o mea fa'a'a'ai ma silikoni.
Fa'apipi'i ma fa'apipi'i: Fa'aaogā i le fa'atupuina o fa'alavalava ma fa'apipi'i e fa'aleleia ai mea fa'apipi'i.
Nanotechnology: Faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia o nanoparticles silicon ma nanowires.
Manatuga mo le Saogalemu:
O'ona: E mafai ona o'ona le manava ma e ono fa'aita ai le manava.
Mumu: Ona o le maualuga o le mu, e mafua ai le afi ma le pa.
Taulimaina: Manaomia ni tulaga fa'apitoa e teu ai, e masani lava i lalo ole ea lemu, ma fa'atonuga saogalemu i le taimi o le tagofiaina.
A'o saili e fa'atau le silane, e taua le mafaufau i mea taua e pei o mana'oga mama, voluma e mana'omia, ma le saogalemu. Ia mautinoa i taimi uma le tausisia o tulafono faʻalotoifale ma taʻiala saogalemu pe a faʻaaogaina lenei vailaʻau, ona o ona mea matautia. O le fa'afeso'ota'i sa'o o fa'atau oloa o le a maua ai fa'amatalaga sili ona lata mai e uiga i avanoa, tau, ma felauaiga fa'atau.
I le avea ai o se kamupani e iai se va'aiga fa'ava-o-malo, o Shanghai Wechem Chemical Co., Ltd. e manatu i taimi uma le fa'atulagaina o le lalolagi o la tatou sini fa'ata'atia. Ua matou faavaeina sootaga vavalalata vavalalata ma le tele o pisinisi lauiloa i totonu o le atunuu ma fafo, ma auai malosi i galuega faatino faava o malo. O a tatou oloa ma tekinolosi ua auina atu i fafo i vaega eseese o le lalolagi ma ua manumalo ai i maketi faavaomalo lauiloa. Afai e te manaʻomia lenei oloa, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou i soo se taimi!